O nama

Aristo(s)kratska usluga.

U opisu naše djelatnosti stoji da je ARISTOS “tvrtka specijalizirana za usluge postavljanja i održavanja automata za tople i hladne napitke te automata za brzu prehranu”. U praksi to znači da mi brinemo o svemu. Dopremamo i postavljamo automate, vršimo cjelokupnu uslugu montaže, izvodimo sve potrebne instalacije te brinemo o kompletnom održavanju automata, čišćenju, servisiranju... Koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode renomiranih prehrambenih proizvođača.

Malo o tvrtci...

Tvrtka ARISTOS osnovana je 1997. godine.

Vjerojatno nismo bili prvi, niti jedini, ali smo od početka bili drugačiji. Naš je cilj bio stvoriti kvalitetnu tvrtku koja će svoje znanje i entuzijazam usmjeriti prvenstveno na kvalitetu usluge.

Naglasak na kvaliteti usluge, praćenje novih tehnologija i uvažavanje želja korisnika pokazali su se kao dobitna kombinacija. Danas je ARISTOS tehnološki vodeća tvrtka kada je riječ o vending automatima, a u naše klijente ubrajaju se brojne renomirane i ugledne državne institucije, strane i domaće tvrtke, banke, osiguravajuće kuće...

Ono što nas inspirira i motivira je zadovoljstvo naših korisnika. Stoga uz kontinuirana ulaganja u nove tehnologije stalno smišljamo nove načine kako korisniku pružiti više. Kroz različite oblike suradnje, uvažavanje njihovih specifičnih zahtjeva te našu maksimalnu fleksibilnost, svim našim korisnicima doista pružamo Aristo(s)kratski tretman.

Kontinuirano provjeravamo tehničku ispravnost naših automata, a u slučaju kvara na raspolaganju smo vam 24 sata - svaki dan!

Kakve god bile vaše želje mi vam stojimo na usluzi.
Jer... samo najbolje je dovoljno dobro!
Aristos Plus d.o.o. za trgovinu i usluge
OIB: 24364895873
Ulica grada Vukovara 271, HR-10000 Zagreb
Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u zagrebu pod brojem 080659605.
Poslovna banka: Privredna banka Zagreb d.d., žiro-račun HR0523400091110560220.
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Direktor i član uprave Kristijan Grubišić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.
vrh stranice