Financijska sredstva EU

Novcem iz EU fondova do povećanja konkurentnosti

Projekt “Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti uvođenjem integriranog ERPa i telemetrijskog sustava” čija ukupna vrijednost iznosi 862.678,18 kuna uspješno je sufinanciran potporom u iznosu od 483.099,22 kuna kroz poziv “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” iz Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013.

Tvrtka Aristos plus d.o.o. koja je specijalizirana za usluge postavljanja i održavanja automata za tople i hladne napitke te automata za brzu prehranu poznatijih kao vending aparata, od svojih početaka 1997. godine usmjerena je na kvalitetu usluge, inovacije i praćenje novih tehnologija. Sukladno tome, u siječnju ove godine tvrtka je započela projekt povećanja konkurentnosti kroz povećanje učinkovitosti upravljanja poslovanjem putem uvođenja holističkog IKT sustava za integraciju cijelog poslovanja.
Kroz 18 mjeseci trajanja projekta, tvrtka će provesti projektne aktivnosti uključujući uvođenje modernog ERP sustava te integraciju sa inovativnim telemetrijskim sustavom za praćenje poslovanja. Do sredine 2016. godine, zaključno sa krajem provedbe projekta, tvrtka će zaposliti 3 nova djelatnika, a njih će uz već postojeće djelatnike educirati o novouvedenom sustavu zahvaljujući sufinanciranju iz europskih fondova.

 

Provedbom projekta tvrtka će biti u mogućnosti poslovati kroz napredan, digitalni sustav informatizacije te će na taj način u tehnološkom aspektu postati tržišni lider vending industrije u Hrvatskoj. Zahvaljujući europskom novcu očekuje se i povećanje aktivnosti tvrtke na domaćem, ali i inozemnim tržištima putem izvoza, a samim time očekuje se i daljni razvoj poslovanja tvrtke. Ovaj hvalevrijedan projekt izvrstan je primjer svim hrvatskim tvrtkama koje razmišljaju o europskim izvorima sufinanciranja vlastitih projekata.
vrh stranice